Telefon

+40 757 647 942

Email

[email protected]

Orar

Luni-Vineri 13-21 / Sâmbătă-Duminică 10-22 Pe baza de programari!

Trambuline

17 bucați de trambuline profesionale te așteaptă să te distrezi făcând sport totodată. Trambulinele întărește musculatura, îi dă loc diferitor exerciții fizice și este mega distractiv să sari pe ele.

Piscina de bureți este atracția principală a localului. In piscina de 22 mc poți sări în diferite metode. Concurează, explorează si întindeți limitele!

Peretele de cățărat îi aduce multe beneficii copilului. Se dezvoltă concentrarea, coordonarea, musculatura toate acestea distrânduse. Un plus este ca la noi aterizezi în bureți moi cum ai pica pe un noruleț.

Pe trambuline sunt amplasate diferite jocuri pentru a face timpul petrecut și mai distractiv. Una din aceste atracții este baschetul. Avem două piste de baschet, unde poți exersa ținta la un nivel ridicat.

În zona de copiii ne întâlnim cu trei tipuri de tobogane, cel mic de la etajul 1, cel cu valuri care este cel mai rapid si toboganul spiral care este cel mai mare.

Locul preferat al copiilor este piscina de bile colorate, unde ii asteaptă sute de bile la joacă. În labirintul cu obstacole foarte închepător este locul a tuturor  jocurilor care își poate imagina copilul.

Colțul foto a fost creat pentru a face momentele importante unice. Acest coltișor mereu se schimbă, se reînoieste pentru a oferi o surpruza placută sărbatoriților.

Poți savura la noi o cafea proaspăt macinată, o bere rece, o gama variata de răcoritoare pănă copilul tău se distrează cu prietenii.

Terasă este locul potrivit pentru petreceri în perioada caldă și pentru fumători în orice perioada a anului.

VÂRSTA RECOMANDATĂ

Copii mici (0-5 ani)

Zona noastră recomandată pentru cei mai mici este colțul tiptil, care este recomandată copiilor de 0-5 ani. Podeaua întregului departament este acoperită cu tatamină moale și colorată, care oferă siguranță chiar și pentru cei mai mici. În această secțiune, găsești: o bucătărie mică, mașinuțe, un ponei, un mini tobogan, zdrăngănitoare, lego mari și multe jucării colorate care îi atrag atenția copilului tău, astfel încât să poată socializa în condiții perfecte.

VÂRSTA RECOMANDATĂ

Copii (5-12 ani)

Structura locul de joacă este recomandată copiilor de vârstă mijlocie cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani. Sunt disponibile 3 etaje pentru divertismentul copiilor. Tobogane de înălțime, formă și viteză diferită pornesc de la toate cele trei etaje, iar copilul întâlnește curse cu obstacole cu provocări diferite. Un bazin imens plin de bile colorate este partea preferată a copiilor, în care sosesc și două tobogane. Fiecare copil va găsi o atracție potrivită și distractivă pentru el.

VÂRSTA RECOMANDATĂ

Copii, adolescenți și adulți (5+)

Cea mai mare atracție a noastră este secțiunea parcului de trambuline, care este recomandată și poate fi folosită de la vârsta de 5 ani cu supraveghere, până la 110 kg. Aici există 17 trambuline profesionale, pe care diferite sporturi de îndemânare atrag atenția vizitatorilor. Avem baschet pe trambuline, dodgeball, o piscină cu bureți de 22 de metri cubi și un perete de cățărat. Fiecare categorie de vârstă se distrează totodată face  sport în timp ce ne vizitează.